top of page

Late Nigh Avaton Comedy

Late Nigh Avaton Comedy

Το θέατρο Άβατον προσκαλεί τους καλύτερους stand-up κωμικούς της χώρας σε μια σειρά Late Night Θεματικών βραδιών κωμωδίας!
9 διαφορετικές θεματικές βραδιές, σε 9 Σάββατα από τον Δεκέμβριο του 23 μέχρι και τον Μάιο του 24! Πάνω από 26 κωμικοί σε αγαπημένες παραστάσεις που βλέπεται σπάνια και σε παραστάσεις που δεν έχετε δει ποτέ ξανά.

Raw κείμενα, αυτοσχεδιαστικά κείμενα, Battles, Νέο υλικό, Λογοπαίγνια, Μουσική κωμωδία, Crowdwork, Ιστορίες κ.α. έρχονται αποκλειστικά στο θέατρο Άβατον μέσω των Late Night Shows!

ROPE - Νέο Υλικό
Δεν υπάρχει πιο αγχωτική στιγμή για έναν κωμικό απο την στιγμή που δοκιμάζει νέα κείμενα. Σε αυτήν την παράσταση λοιπόν δεν θα δείτε έναν αλλά 6 κωμικούς να δοκιμάζουν ο,τι καινούργιο έχουν με μόνη ασφάλεια ένα σκοινί που σε επαναφέρει σε γνωστά κείμενα. Ένα σκοινί; Δεν καταλάβατε; Ε δεν θα καταλάβετε αν δεν κλείσετε εισιτήριο να το δείτε από κοντά.
Σάββατο 10 Φεβρουαρίου
ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 23:45
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 70 λεπτά
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 12
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Δημήτρης Χριστοφορίδης, Χρύσα Κατσαρίνη, Αριστοτέλης Ρήγας, Δήμητρα Νικητέα, Γιώργος Αλεβίζος, Χρήστος Πέτρου


Logopaignia Fight Night
Αν αγαπάς τα λογοπαίγνια ξέρεις γιατί πρέπει να έρθεις σε αυτήν την παράσταση. 
Αν μισείς τα λογοπαίγνια, πάλι ξέρεις γιατί πρέπει να έρθεις. Οι masters των λογοπαιγνίων συγκεντρώνονται σε μια βραδιά που θα ακουστούν τα περισσότερα “Πωωωω” απο κάθε άλλη.
Κείμενα γεμάτα λογοπαίγνια και onliners, καθώς και ένα δεύτερο διαγωνιστικό μέρος για τον απόλυτο νικητή!
Σάββατο 24 Φεβρουαρίου
ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 23:45
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90 λεπτά
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 12
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: παρουσιάζει ο Ηλίας Φουντούλη, Συμμετέχουν: Ειρήνη Ξυγκάκη, Κώστας Κρύος, Κωνσταντής Μπίτσης, Σταμάτης Αθανασάκης, Αθανασάκης, Μαρία Κουφομανώλη, Δημήτρης Χοντίδης, Ρούλη Μπουραντά, Άγγελος Κυριακιδης


Saved By The Bell
Ετοιμάσου για την πιο δύσκολη και αγχωτική βραδιά για τους κωμικούς που θα ανέβουν στην σκηνή.
Κάρτες με λέξεις που δεν έχουν δει ποτέ θα εμφανίζονται μπροστά τους και πρέπει να φτιάξουν εκείνη την στιγμή, ζωντανά, κείμενα βασισμένοι σε αυτές! Έλα να τους δεις να ιδρώνουν από το άγχος και την αγωνία, καθώς δοκιμάζουν τις ικανότητες τους στον αυτοσχεδιασμό κειμένων μπροστά σου.
Σάββατο 16 Μαρτίου
ΩΡΑ: 23:45
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 75 λεπτά
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 12
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Λάμπρος Φισφής, Βύρωνας Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Χριστοφορίδης, Αλέξανδρος Τιτκώβ, Δήμητρα Νικητέα,
Ειρήνη Ξυγκάκη, Χάρης Νταρζάνος

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RAW Comedy
Η παράσταση που όποτε εμφανίζεται γεμίζει ασφυχτικά.
7 κωμικοί παρουσιάζουν τα “χειρότερα” και πιο “δύσκολα” κείμενα τους. Μια θεματολογία που δεν θα αναφέρουμε καν. Ό,τι δεν χωράει σε καμία άλλη παράσταση, ό,τι φοβούνται (και με το δίκιο τους) να παίξουν αλλού, μαζεύεται και παρουσιάζεται σε μια παράσταση που θα θίξει τα πάντα, και θα σπάσει κάθε όριο και φραγμό.
ΣΑΒΒΑΤΟ 23/12
ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 23:45
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 75 λεπτά
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 12
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Απόλλων Γαρπόζης, Blink Mike, Πάρης Ρούπος, Χρύσα Κατσαρίνη, Αλέξανδρος Τιτκώβ, Παναγιώτης Κούδας, Οδυσσέας Μαυρομάτης

Επαρχία vs Αθήνα
3 κωμικοί από της Αθήνα και 3 απο την Επαρχία. Μια μάχη μέχρις εσχάτων.
Η πρωτεύουσα και η επαρχία, με κριτή το κοινό, έρχονται απέναντι σε μια βραδιά αντιπαράθεσης. Σκοπός είναι να βρούμε, μέσω επιστημονικών οργάνων, την απόλυτη νικήτρια κωμωδιομάνα!
ΣΑΒΒΑΤΟ 20/01 23:30
ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 23:45
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 75 λεπτά
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 12
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Γιάννης Ρούσσος, Δήμητρα Νικητέα, Blink Mike vs Ανδρέας Πασπάτης, Θανάσης Σαμαράς, Μάριος Δημητρόπουλος

Storytelling
Το Storytelling αποτελεί ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο στυλ του Stand-up που λίγοι κατέχουν.
Στην βραδιά αυτή οι καλύτεροι storytellers της ελληνικής stand-up σκηνής, μαζεύονται για να
φέρουν στην σκηνή με τον πιο κωμικό τρόπο αληθινές ιστορίες από την ζωή τους!
ΗΜΕΡΑ : TBA
ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 23:45
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 75 λεπτά
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 12
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: TBA

Music Comedy
Μουσική και stand-up. Κωμωδία και μουσική! Συνδυάζονται; Όπως έχουν αποδείξει πολλές φορές μέχρι σήμερα, διάφοροι έλληνες κωμικοί, ναι. Μαζέψαμε όλους τους Έλληνες κωμικούς που έχουν καταφέρει να τα συνδυάσουν και σας φέρνουμε μια εναλλακτική εκδοχή της κωμωδίας, που υπόσχεται να σας διασκεδάσει με διαφορετικό τρόπο με τα καλύτερα και νέα bit του είδους.
ΗΜΕΡΑ : TBA
ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 23:45
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 80 λεπτά
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 12
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: Αριστοτέλης Ρήγας, Αλέξανδρος Χαριζάνης, Στέλιος Ανατολίτης,
Πάρης Ρούπος, Απόλλωνας Γαρπόζης, Μάριος Δημητρόπουλος

All About Sex
Τι θα δείτε; Δεν είναι ξεκάθαρο από τον τίτλο; Μια βραδιά κωμωδίας που κινείται αποκλειστικά γύρω από ένα και μόνο αγαπημένο θέμα. Το Sex! Το θέμα που όλοι λατρεύουμε να ακούμε στην κωμωδία και που πολλές φορές οι κωμικοί αποφεύγουν να μιλήσουν για αυτό. Σε αυτήν την παράσταση όλα τα taboo και οι αναστολές εξαφανίζονται και η διασκέδαση σας είναι εγγυημένη.
ΗΜΕΡΑ : TBA
ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 23:45
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 75 λεπτά
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 12
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: TBA

ΤΙΤΛΟΣ: 2Mics
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:
Μια πααράσταση πολύ διαφορετική απο κάθε άλλη βραδιά που έχεις δει! Δύο κωμικοί ταυτόχρονα στην σκηνή με roast ο ένας για τον άλλον, crowdwork και roast του κοινού και ιστορίες από την ζωή τους στην κωμωδία. Δεν έχουμε ιδέα τι θα γίνει.
ΗΜΕΡΑ : TBA
ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 23:45
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 75 λεπτά
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ: 12
ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ: TBA

bottom of page