«Ο ΑΓΩΝας ΤΟΥΣ»

του Φίλιππου Ζαρφειάδη

Δύο ξεχωριστές παραστάσεις. Δύο διαφορετικά τρίγωνα. Ένας κοινός Αγώνας.

 

Ο Φίλιππος Ζαρφειάδης γράφει και σκηνοθετεί, έχοντας ως υλικό του ντοκουμέντα και άγνωστες μαρτυρίες των επιζώντων του ολοκαυτώματος, των ομοφυλόφιλων ανδρών και των τσιγγάνων, δύο ομάδων ανθρώπων που παραγκωνίστηκαν από την «πολιτική ορθότητα» της Ιστορίας…

 

 

Το Τροπικό Πουλί

One Drag’s story.

 

Η Mary Sunshine περιοδεύει και σας καλωσορίζει στην καντίνα της “Το τροπικό πουλι’’.

Θα ακούσετε να σας λέει την ιστορία της και να τη ντύνει με τραγούδια. Αλήθινη ή φανταστική, δεν έχει σημασια. Γιατί η Mary γεννήθηκε σήμερα και δεν έχει παρελθόν. Μόνο μέλλον. Άρα δεν φταίει σε τίποτα. Ό,τι έγινε, έγινε “εξ αμελείας”.

 

 

Συρματένιοι ξεσυρματένιοι . Όλοι

του Γιάννη Μακριδάκη

Έπειτα από 8 συνεχή sold out την περασμένη άνοιξη και τη συγκινητική ανταπόκριση του κοινού, οι Συρματένιοι Ξεσυρματένιοι· Όλοι επανέρχονται στο θέατρο Άβατον, από την Κυριακή 13 Οκτωβρίου για λίγες παραστάσεις.

 

 

Ιmprov

TheatreSports

Φιλικό δε το λές

 

Mία σκηνή, τρεις κριτές, ένας παρουσιαστής, δύο ομάδες. Ένα αποτέλεσμα. Μόνο μία ομάδα θα νικήσει. Μόνο μία ομάδα θα λάμψει. Ποια θα είναι αυτή την εβδομάδα; Κάθε Παρασκευή η σκηνή του Θεάτρου Άβατον γίνεται το ρινγκ για ένα διαφορετικό αγώνα, μία διαφορετική παράσταση γεμάτη με σασπένς, απρόοπτα, γέλιο, και φυσικά με πολύ αυτοσχεδιασμό.

 

 

 

Θέατρο Άβατον / Ευπατριδών 3 Κεραμεικός / 210-3412689 / avatontheatre@gmail.com